trender!

Jag bara längtar tills att jag flyttar hemifrån så jag kan inreda med alla mina fina 50tals saker, som jag har i mängder. Jag är ju samlare av 50-tals saker, och jag har hittils ganska fina fynd. Min farmor har bland annat hjälpt mig hitta lite saker. En termoskanna! och en renoverad 50-tals radio! :)



En sak som jag skulle vilja ha i mitt hem är ett ny renoverat 50.tals kök med neda luckor! Ett modernt 50-tals kök helt enkelt. Här e en bild som visar hur jag tänker!



Kolla in en bra blogg: www.trendenser.se

Påsk!

För er som undrar hur det går med Dark kan klicka här!

Jaha då börjar vi närma oss påsk! På lördag ska jag och Gustav hem till farmor ock fira påskafton. Det ska bli trevligt, det är ju inte så jätte ofta vi ses, så det ska bli skoj!

jag är väldigt sugen på att köra till ullared och handla lite! Ett litet tjejgäng som drar iväg hade varit trevligt. Handla lite saker till Dark och lite till sig själv! Jag har inte varit där så många gånger så det är lika spännande att va där var gång. De två gångerna jag varit där nu när jag e äldre så har jag haft turen att det knappt varit något folk där! Så det hade varit bra att dra dit på en sån dag igen. hehe

Jag vill även ha ett nytt objektiv till min kamera. men som allt annat så kostar det pengar! Objektiv är ju inte billiga direkt! Men får se, man får spara lite pengar först!

Zumba dansade jag och Carro igår. Nu börjar man komma in i de och stegen sitter bättre nu så allt har blivit mycket jobbigare än innan! Men Det är bra, svetten ska rinna! hehe Vi kör på torsdag igen, så hör ab er om ni vill vara med!

Ha en bra påsk allihopa!


Bra helg!

I fredes fick jag gå tidigare från praktiken vilket va väldigt bra, så jag började jobba på bjärhus klockan halv fem! Det var servering på vinprovning som stod på schemat. Läs mer om vinprovningen här.
Vi höll på i lokalen till halv tolv. sen åkte fransmannen iväg.. Jag kan säga det att han var väldigt svår att få tyst på!

Just nu håller jag på med en skiss till bjärhus hemsida. Den måste uppdateras känner jag, så jag tar det som mitt examensarbete. Den nya designen e ju betydligt snyggare än den gamla :)

Till helgen e det påsk! Nu när man e "stor" har man ju inte påsklov längre.. så det är tur att de röda dagarna finns, det är skönt att vara ledig ibland. Jag har väldigt många planer i stallet, men det är alltid något som kommer ivägen, så nu när det är långhelg så ska jag passa på att få gjort det jag vill!

Firade även Nathalie i helgen! Det var trevligt, och som vanligt är det alltid roligare på förfesten! Men jag hde det trevlig så det tackar jag för!

Ha det gott allihopa!




Bra receptfilmer!

För oss studenter: http://www.youtube.com/results?search_query=kron%C3%A4gg&search_type=&aq=f
Eller ja vill någon ha något snabbt och lättlagat så kan jag tipsa er om denna länken. Det är filmer från Kronägg som animero filmat och klippt.

herreguud!

Vad längesen det var jag uppdaterade här! Fy skäms på mig..

Just nu sitter jag på kontoret i Helsingborg, och innan jag kom hit halv nio i morse så har jag suttit på BNI morgon möte med Animero. Det är meningen att jag ska representera företaget när chefen inte kan så jag har varit med två fredagar i rad nu och sett hur allt går till.

Min uppgift blir att tala om vad Animero är, vilka kontakter vi söker och sedan lyssna på de andra företagen o vad de söker. På slutet sen berättar alla om de har kontakten till det/den man söker osv. Ett väldigt smart sätt att förmedla kontakter :)

I helgen ska det firas Nathalies 20 års dag! Det ska bli grymt skoj. Det har vi väntat på länge.. Det ska bli en kväll som vi sen ska glömma! :D

Snart e det lunch.. börjar bli hungrig!

Ha det fint allihopa! Puss o kram

Usch och fy!

Nu har man feber, o de e kass! Jag som är på gång ordentligt på praktiken o allt. Men vad ska man göra? Igår vid halv tre tiden åkte jag hem från helsingborg för att jag hade ont i hela kroppen och frös som tusan!

Just nu på praktiken håller jag på att göra två reklamfilmer i After Effects! de e ganska skoj. Man kan göra mycket med två bilder och en logga :) hehe

Nu ska jag försöka krya på mig! Ha det bra!


Nä min själ o da!

De e ett himla bra uttryck!
Det är mycket praktik som gäller nu för tiden! Börjar där vid halv nio på morgonen sen e jag inte hemma för än vid sex! Så efter det e det stallet o träning som gäller, o det är ju kul så det är inget fel på det!
Det är ju dags att komma på ett examensarbete att göra.. hmm, jag har funderat lite på det och jga trorr det blir inom webb världen. Det blir en uppdaterad hemsida till Bjärhus, med bildspel gjort i flash och lite andra finesser! Sidan måste ha mer "landet" känsla, men jag måste göra den så att de vanliga besökarna känner igen sig. så det är lite att bita i :) men det ska bli skoj, jag har mina visioner!
Jag är supertaggad på att snön ska tina bort så man kan sätta igång med ridningen och markarbetet! Det ska övas frihetsdressyr med pollarna i stallet och det är nog ingen av dom som kommer undan det ;) hehe men för att ninska hänga med min utveckling med det får ni läsa här!

RSS 2.0