sjuk...

ja då har man fått en släng av feber och ont i halsen! allt kom igår utan förvarning och så som jag kännde mig på kvällen måste jag haft ganska hög feber! Idag mår jag lite bättre med febern är nog inte helt borta! Malin kommer hit med panodil och en temp till mig om en liten stund, kan vara bra att veta om man har feber eller inte! I natt har jag ju inte sovit speciellt bra! har svettats som en gris och i nästa stund har jag frusit som fasen! Min puls har ju inte heller inte varit så lugn, trots att jag sovit två timmar så va den lika hög när jag vakna!

Nu är det grupparbete i skolan, vi ska skriva ihop ett kompendium som vi ska plugga på sen inför tentan. Gruppen jag är i ska skriva om codecet MPEG! det finns ju hur mycket som helst man kan skriva om där och allt är superkomlicerat! Skulle varit i skolan idag vid ett men jag stannar hemma och jobbar vid min dator, inte så bra att smitta alla kanske.. Men klockan tre har vi ett ganska viktigt möte om Rookie festivalen, där vi antagligen ska live sända festivalen, och vi har ansvar för allt som ska fixas! Men jag får se hur jag mår!

Tog precis tempen 37,2. Inte direkt feber men allt e inte som det ska ändå... jaja jag frisknar väl snart till :)

På fredag ska jag hämta mina nya rosa silvriga glasögon. Så nu e det dags att se bra igen jippiii :)

puss o kram :)

Äntligen

Igår fixades äntligen min dator. Det har varit efterlängtat, och det har behövts! Tyvärr missade jag farmor och Kalle som kom till Bjuv för att hälsa på, men jag får ta en runda till dom innan jag drar till Hultsfred!

Att få tiden att räcka till kan jag tycka en ett stort problem. Allt går så himla fort, man hinner ju inte med riktigt! Malin ringde mig i veckan och vi pratade om hur snabbt det sista året kommer att gå i Hultsfred! Nu har vi tre månader kvar innan jullovet, och vi har inte hunnit börja skolan än! Sen går vi en månad efter jul och nyår, för att sedan dra ut på praktik till juni månad! Efter det har vi ca fyra veckor på oss att göra examens arbetet, sen slutar vi! Det första året gick ju snabbt, hur snabbt kommer inte detta året gå då!? 

I tisdags spenderade jag dagen med Malin, tog hand om hennes två katter och kollade film, efteråt åkte jag hem till Sussie för att vara med när kiropraktikern kom för att behandla hästarna! Denna kiropraktikern skiljer sig från andra på många sätt! Han läser av både djur och människor, och han hittar ömma punkter utan att ha kännt sig fram! Genom att hålla mig i handen kunde han se att jag har problem med min mage, som jag alltid haft! konstigt och lite oförklarligt! Han hade ett sett som gjorde att man kunde se om en häst är dräktig! Så han frågade mig om jag ville prova, man använder sig av en äkta guldring och ett hårtstrå från hästens svans, som man hänger ringen i! Jag höll ringen i håret bredvid magen på hästen och den bara hängde där helt stilla. (det är meningen att den ska röra sig, pendla fram och tillbaka om hon e dräktig) Men så sa han till mig att ta hans hand, och efter några sekunder började ringen pendla fram och tillbaka utan att jag rört den över huvud taget! det var läbbigt! Men det funkade, och när han höll den så pendlade den! Jag testade även på nathalie som är väldigt gravid, och den pendlade ordentligt! visst e det coolt!
Anledningen till att han kan hitta hästens ömma punkter utan att känna sig fram var att han känner smärtan på sig själv där hästen har ont!

Skäralid

Ja igår var jag, Gustav, Niklas och Ronja i skäralid för att ta en lång promenad! Så för er som säger att skåne är platt har aldrig varit på söderåsen! Att vandra i dom backarna och gå i stigarna med stup bredvid är inte att leka med! Efter första backen va allihopa anfådda! Den var inte liten och det var bara början hehe! Men vi fick upp flåset sen till en jämn nivå så sen gick det riktigt bra! Högst upp på berget fikade vi mackor och tårta ifrån fenix! Riktig lyx picknick! Man kan ju säga att vi hade extrem tur med vädret, solen sken under hela tiden :)














New Moon

En längre trailer av New moon e ute! Guud vad jag längtar till den 20 november då det är premiär på biograferna :D


The officer and the gentleman

Det är en bra film det! Den har jag och Malin kollat igenom idag, från halv elva till halv fem. Riktigt så lång e den ju inte men vi hade ganska långa prat och kaffe pauser! hehe deras hus e verkligen jätte mysigt, och idag utökar dom även familjen med en liten kattkille som ska heta Katla, efter Katlas dagbok på P3. Det är Christians idé hehe.

Efter jag varit hos Malin drog jag hem till Bjuv, och här har jag nu suttit och kollat photoshop tutorials och kollat tv. Så nu har jag lärt mig lite mer tricks i photoshop :)

Ja nu är hösten påväg med stora steg! Jag kan faktiskt tycka att det ska bli skönt, det brukar alltid vara så mysigt. Det blir mycket film mys under hösten :)


Webbdesigner!

Ja för er som inte visste så håller jag på att göra lite hemsidor och sådär vid sidan av skolan, vilket gör att jag utvecklar mig mer och mer, kommer på nya trick mm. Men nu måste jag fixamig en ordentlig och bra hemsida till mig själv! Där jag kan marknadsföra mig ordentligt! Men så har jag det problemet att jag tycker att det är mycket lättare att skapa åt andra än till mig själv! när det ska vara till mig själv blir jag bara kräsen och alldeles för petig, som sen gör att jag ger upp till sist eftersom att jag aldrig blir nöjd! Men nu måste jag ta tag i det!

Idag har jag varit hos TANDLÄKAREN som jag hatar att vara hos! usch, skulle laga ett hål, och gubben börjar borra innan bedövningen hunnit verka, så det kändes ungefär som att han spräckte tanden på mig och det gjorde väldigt ont! Ja det hela tog väl ca 15 minuter och kostade 750 kronor! man kan snacka om att dom rånar en helt och hållet! Har dom inte hört talas om studentrabatt!?


Nobody puts Baby in the corner!

Idag ska jag och Nathalie kolla världens bästa film; Dirty dancing, våran älskade Patrick Swayze har dött i cancer! Fy tusan jäkla cancer! Han som dansade och spelade så bra! 57 år är ingen ålder ju! Han har haft cancer i bukspottskörteln sedan januari förra året!

då:            Nu:


Svenska Hollywod fruar!

Anna Anka ifrån Bjuv har fått storhetsvansinne! Hon har varit precis som oss alla andra medelmåtta svenskar, men nu vetni är hon, enligt hon själv, mycket mer graciös och bättre än alla andra, hon tar åt sig äran när det är hennes man som är känd! Premiären av programmet var igår på tv3! Då e det så att Anna läser sitt horoskop var dag i New York Times, och igår va det då så att det stod att någon avundades hennes ställning, då säger hon rakt i tv att det nog är barn flickan längre bak i planet som e sådär avundsjuk på henne, "vem e inte de? hon vill ha mitt hår, mitt liv, hon är avundsjuk på mitt private jet!" Kan bimbon bli mer dum i huet eller! Sen sitter hon och gafflar om hur mycket 16,000 dollar är värt, då menade ju hon som så att hur kan någon leva på den lönen, det är ju liksom så mycket hon gör av med på make up!
Guud vilken patetisk människa, det är inte hon som tjänar pengarna direkt de hennes man! usch äckliga människa!



Idag blir det dirty dancing för typ hundrade gången! Har jag sakt att det e den bästa filmen jag sett? hehe


Slutet på veckan!

Jaha då va denna v eckan snart slut! Jag måste erkänna att jag får lite panik när tiden går så fort som den gör! Det va ett helt år sedan jag tog mitt pick och pack och drog till Hultsfred! Det känns som igår! Nu e man inne på andra året, och swich så e väl skolan snart slut! Vill inte tänka på de, vi som har så himla skoj där uppe. Vad hemskt att vi allihopa ska plittras igen runt i hela sverige! Vi ska hålla ihop! Så måste det vara!

Igår fick vi i oss kräftorna som vi skulle ätit i fredes! Vi fyra åt tre packet. Den gjorde jag en egen räkröra som blev riktigt god, jag kan visst improvisera ändå när det gäller mat hehe. efter maten satte vi oss i uterummet kollade lite tv, ssen började det en Elvis dokumentär på TCM, så då satt både jag och mamma som fast klistrade framför tvn. Han va en fin kille han, synd att man aldrig fått träffa honom. Men det är nog bra det med, man får ju lämna lite åt fantasin!

Idag är det ju som sagt söndag! Vad händer på en söndag? Aldrig något skoj, det är bara den dagen då all ångest kommer från veckan som gått, då man tänker på vad man hunnit med att göra och inte! usch! får väl se till att gå ut o gå en runda, det kan behövas! :)

Ha det fint!

Fredagsmys!

Igår var det meningen att jag och Gustav skulle käka kräftor hemma hos mamma o pappa, men inte blev det så, gustavs press gick itu så det blev inte mycket med det! Det fick jobbas istället! Men jag åkte till min älskade vän Nathalie som jag inte sett på tre veckor! Bebisen bara växer och växer inne i magen, och igår fick jag även känna några sparkar! haha jag drömde till och med att den sparkade så att hela magen hoppade som fasen, och riktigt så går det ju inte till, den gungar och vibrerar lite.. hehe Det ska bli spännande att se om det blir en Sackarias eller en Vanessa!

NU är det i full gång med ridandet. Har ridit lola några gånger nu i veckan och det har gått bra, har lärt henne nu att styras med hjälp av min sits, det tog två gånger och nu kan hon det! Helt makalöst hur snabbt allt går! Galopp fattningarna går som en dans, dom har hon också lärt sig, hon stannar och backar via min sits. Mitt mål med henne är att kunna rida henne utan sadel och träns, och som det ser ut nu kan det nog bli möjligt!

Jag har också ridit petra några gånger, hon stannar svänger och backar via min sits som om hon kunnat det hela livet! så duktig hon e, nackdelen med henne är att hon lätt stressar upp sig så det blir lite svårare att rida henne utan träns men det går i skritt i alla fall, och hon stannar i travaen och samlar sig via sitsen! Hon är min Prinsessa!

Idag blir det att äta kräftorna hemma hos mamma och pappa, åka till stallet kanske lite loppis :) man måste ta tillvara på chanserna att fynda!

ha en bra dag! Puss o kram!

 

 

Så roligt!

Ända sedan i onsdags har jag haft riktigt skoj! Det var så att jag åkte upp till Varberg då för att hälsa på mina underbara vänner, Malin  och Malle! Där blev det att man fick träffa de andra fina varbergsborna som man känner! Jag har verkligen saknat alla! Men när jag kom dit, började jag o Malle med att fika lite! Därefter mötte vi upp Malin som gick med oss i de olika butikerna i stan! Planerna för kvällen var att ha lite mys i Malles stuga, så då fick det inhadlas mat att grilla samt chps och godis, vi får inte glömma vinet! När vi väl va i stugan hade vårt antal ökat med fem personer! Vi käkade och drack vin, snackade skit och tittade på första avsnittet av True blood! (går var onsdag klockan 22 på svt1) kvällen slutade sent och några hade åkt hem, men vi andra somnade gott vid ca två på natten och vaknade på morgonen vid klockan tio!
När vi packat ihop oss och lämnat stugan var det bara jag och Malin kvar! vi gick i stan fikade och handlade fina skor till mig! Sen bar det av hemåt! Måste säga tusen tack för mina två dagar i Varberg, det var väldigt skönt att få träffa mina bästa vänner!

I fredes sedan var det Bjuvs Festivalen, jag, Carro, Camilla (som nu mera är singel), Gustav, Niklas och Ronja gjorde bjuv osäkert med vårat dansande! Eller jag menar det va ju bara vi tjejer som dansade, hehe men kul va det! Festivalen blev det även sedan på Lördagen!

I söndes blev det att ta det lugnt, hälsa på Sussie o Rickard!

Petra o Lola går på medicin för inflamation i urinblåsan eller livmodern..  Jag är inte helt säkert, men jag väntar i alla fall med att rida tills att dom är färdiga med medicinen! Urinvägsinfektion har jag harft "kroniskt" i 1,5 år när jag va 16 så jag vet hur det känns.. Jag ville ju helst inte röra mig allt för mycket.

Igår löshoppade jag och Carro hennes polle! Vid uppvarmningen redan tyckte han att han fått nog, så han valde att lukta lite på det 1,50 höga järn staketet och sedan hoppa över det! Dom sekunderna som det gick för honom att ta sig över där kändes som en evighet! Han tog sig över medans jag och Carro gapade stort och bara stirrade medans att han helt felfritt nästan stillastående hoppade över staketet! Han va nog lika chockade som jag och Carro för han fick ett jäkla ryck i hagen som han hoppade in i! hehe det gick snabbt så vi fick tag i honom, sen va det bara att fortsätta med den riktiga löshoppningen!





ja ni ser själv det röda järnstaketet det hoppade han över utan några problem! En riktig höjdhoppare har vi här :)

RSS 2.0