Mycket som hänt..

... både bra och dåliga saker, jag börjar med de bra:

13/2 - 2009: Jag och Gustav har förlovat oss. dagen innan alla hjärtans dag :)
14/2: Jag har haft en helt perfekt kväll på ekebo med, Jacke, Natta, Tim och Gustav! Lasse Stefanz spelade, jag såg inte så mycket av dom, men av det lilla jag såg så va dom bra :)
17/2: Mamma har fyllt 61! GRATTIS MAMMA! 
19/2: Screening (visning allmänheten) av klassens musikvideos, fick väldigt bra response + två nya medlemmar i HH och ett nytt band att göra musikvideo åt! 
20/2: Tillbaka till skåne. Jag, Gustav, Ronja och Niklas badade badtunna hos kennet och helle! jätte skönt! Jag och Gustav fick hem våra ringar! 
24/2: Jag och Malin har nästan fått praktik :)  
25/2:  LÖN/BIDRAG. shopping i Växjö! + Jag har fått ett förtroende uppdrag av min lärare att göra ett intervju repotage, till någon som frågat skolan om hjälp :)

Till de lite sämre händelserna:

21/2: Gustav skadade sig allvarligt i buken, när jag, niklas och ronja åkte pulka, vid backar där det fanns mycket sten! Gustav flyger av snowracern ocg slår i sidan i en sten, med kraftig fart! Han fick så ont att han inte kunde stå upp, och han skrek! Vilket betyder att han verkligen att han hade ont, eftersom att den killen har den högsta smärt tröskeln av alla jag känner! Vi fick ringa ambulans, så jag och hans mor satt inne på akuten med honom halva natten, till att dom beslöt sig att lägga in honom! Jag kan säga att jag inte sov gott den natten!
Men dagen efter kunde han resa sig, trots smärtorna, och han incisterade att få åka hem! diagnos: sprucken magmuskel eller kraftig blödning mellan musklerna? Stackars Gustav!

28/2: TENTA juridik! detta e dåligt, på grund av att juridik kursen har varit så tråkig, men en fördel är ju att vi enbart gått igenom upphovsrätten, så tentan kan inte bli så väldigt svår!


Jag har även tagit tag i den hälsosamma delen av livet! Jag ska försöka att hinna med att simma 30minuter fem dagar i veckan, och variera med att gå ut och gå en timma, när det är fint väder! Jag äter nyttigt, inget godis och annat onödigt!
Vill man ligga på topp, får man kämpa! Jag vill inte stå i vassen och gömma mig i sommar!

På lördag är det 20 års fest för Marie! stackaren är sjuk nu, men vi får hoppas på att hon kryar på sig till sin 20 års fest!

14 november spelar Pink i stockholm! Det hade varit grymt att se henne!

Den 7 Mars spelar Volbeat i Lund! Gissa vem som ska dit!? Givetvis ska jag vara där! Jag, Gustav och några av hans kompisar! Det är inte så många av mina tjejkopisar som hört dom, så jag drar dit med killgänget, inte mig emot!
Eftert blir det utgång i Lund! supertrevligt om jag får säga det själv!

Jaha gott folk! Nu ska jag slappa och titta tv, har precis pluggat inför våran debatt i morgon, och våran TENTA! aaah teoretiska kurser är ju sövande...

Ha det bra! Puss och Kram :)



    Min underbara pojkvän!     



En underbar helg!

Som ni kanske vet, har två av mina kompisar ifrån skåne varit här uppe och hälsat på! Väldigt trevligt vill jag säga! I fredes va vi på inflyttningsfest/tenta fest ¨på club 18! det var väldigt party!
I lördes satt vi alla tre i soffan och tittade på L word och Sex and the city! Ja börjar man kolla så är man ju fast! Men senare på kvällen lyckades vi slita occ ifrån tvn, så vi drog till Malin, drog till bowlingen sen hem till mig och snackade och tittade L word!
Ja och igår satt vi bänkade framför tvn igen, vi gjorde en paus och lagade pannkakor! Dom blev väldigt goda vill jag då lova! Sen drog dom hem med tåget igen vid halv sex, så efter det va det bara för mig och Malin att asa oss ner till Hagadahl för ett kämpigt, en och en halv timmas, boxing pass! Det satt där det skulle, det var hårs men skönt!

Jag måste ju bli i topp trimm om jag ska kunna springa på fölvisningar med Petra o fölet!

O Daisy, min favorit hund hos Sussie har fått sina första valpar! Super söta! När jag kommer hem på torsdag så måste jag dit och titta på dom! :)

Ja idag ska jag Malin och Malle till Vimmerby och handla presenter! det blir en del nu i februari!

Jag måste även säga att jag måste ge mig själv en klapp på axeln, jag sparar på mina pengar väldigt bra, i alla fall än så länge! hehe

 Ja jag kommer hem till skåneland denna helgen ska bli skönt!

Puss o Kram

Slut på videokursen..

Ja i morgon är det slut på våran videokurs, det sista vi ska göra är en tenta som jag och Malin har pluggat på idag!
Ja på måndag börjar Juridik kursen som varar i tre veckor! därefter blir det Marknadsföringskursen i fem veckor! Det blir mycket teori nu framöver, blir lite omställning nu när man nästan bara har haft praktiskt sen i oktober månad!

Idag har jag och Malin även varit ute och joggat, David va med till en början för att visa vilken väg vi skulle ta för att komma på rätt spår på 2,5km sen stack han till 5km spåret, ja han rivstartade ju direkt, så de va bara för mig och malin att haka på! vårat spår var verkligen bara upp och nedför backar, så tränat har vi gjort regält idag!

ja sen har vi jagat praktikplats, så vi har mejlat en massa platsen så vi får hoppas att dom svarar!

Igår var jag och Malin på bio här i Hultsfred, ingen annan orkade så vi fick dra dit själva.. Men det var i alla fal filmen Twilight som vi såg som är baserad på romanen Om jag kunde drömma. Sjukt bra film, en av dom bästa jag sett på väldigt länge, så idag har jag köpt den första och andra boken i twilight serien, jag menar.... e filmen så bra så vill jag veta hur bra böckerna är! Det finns fyra böcker, så nu ska jag läsa dom två första o se om jag vill ha dom andra två också! Jag måste även säga att huvudkaraktären i Twilight, killen, är sjukt snygg i filmen! =)

            

En annan bra film jag sett är musikalen Mamma Mia, den filmen är ju riktigt härlig! Och grekland är ju inget fult land! Det ser verkligen hur fint ut som helst! Men nu när jag vet hur man fixar effekter i film så är det inte så jätte säkert att det är så färgstarkt som det ser ut! hehe

I morgon kommer Caroline och Johanna, och dom ska stanna här över helgen, så det blir nog inte mycket skrivande i helgen!


Hoppas att ni har haft en lika bra dag som mig!

Puss & kram

Heaven N' Hell productions proudly presents...

Sick Withit - You are my mirror - official musicvideo (directors cut)
http://dmd.hultsfred.net/lab08/anth08/htmlroot/heaven/heavenhem.html

Ja nu har vi äntligen blivit färdiga med musikvideon och vi kan ju säkert säga att vi är grymt imponerade av oss själva! Med förutsättningarna vi har haft för att göra denna videon så ska vi nästan ha pris för den hehe!
Den enda utsrutningen vi använt oss av har varit en vanlig digital kamera och två arbetslampor, under inspelningen
Dessutom har vi fått klippa videon två gånger också.! Så turen har inte följt oss genom denna produktionen direkt..

Vilken slutsats kan man dra av detta? Jo att man kan göra vad man vill bara man har tillräckligt mycket vilja och mod för det! Så proffesionell kan man vara även med en liten digtal kamera och två små arbetslampor!

Mohahahaha!

Nu får vi bara se vad Sick Withits producent, MGI, säger om den, han arbetar liksom med världens största hiphop artister och han har varit med om många musikvideor i sina dagar!

Jaja nu ska vi snart in och redovisa vårat första underverk!

Ha det fint allihopa! :)


Snart färdiga!

Musikvideo redigering är något av det drygaste jag varit med om, det går långsamt, och man måste vara pedantisk om man vill ha det bra! Jo så jag Malin och Malle har suttit i säkert 20 timmar med att bara klippa allt rätt, sen försvann vårat material, så jag och Malin har varit i skolan över helgen och klippt om allt, o äntligen blev vi färdiga idag. MEN nu är det bara after effects kvar! Vilket innebär att färger och andra effekter ska göras nu, så att det hela ser ännu bättre ut, och eftersom att datorn är seg så tar det minst en timma innan ett klipp är färdigt! Men men vi har imorgon och tisdag också på oss så det kommer nog bli bra, men dagarna kan ha en tendens att gå långsamt!

Igår innan filmredigeringen hjälpte jag malin i hennes nya lägenhet med att ställa i ordning i köket. Den lägenheten kommer att bli super mysig!
På kvällen sen satt jag hemma och tittade på Miss secret agent ett och två, och drack tee! Jag var helt slut efter helgens alla händelser så det var skönt att va koppla av!

Idag har jag varit jätte duktig, jag har tvättat, dammsugit, skurat golvet, dammtorkat och rensat i alla skåp! så nu har jag plats till mer igen. Jag förstår inte att man samlar på sig så mycket skit direkt, som tex reklampapper, de e ju bara att slänga direkt, så ja nu ska jag göra det!

Till helgen kommer Caroline och Johanna upp till mig, som är mina gamla gymnasie klasskompisar, det ska bli väldigt roligt. På fredag är det tentafest/inflyttningfest på "club 18" ( Malles, Davids och Kims lägenhet) så det kommer att bli en livad och rolig helg!

Jag har gjort om min hemsida så den får ni gärna komma in!
http://dmd.hultsfred.net/lab08/cama08/htmlroot/hem.html

Ha det bra!

RSS 2.0