Carbaré

Jaha nu närmar det sig jul cabarén på Metropol! Jag ska vara producent på fredagen, men även på lördagen för att någon blev sjuk så jag erbjöd mig! Men det är ganska så krångligt! Jag bestämmer allt! Hur det ska filmas, hur det ska klippas, var när hur! ja allt! vi prov körde lite igår.. men ska göra det idag igen på general repetitionen. Där sitter jag med mitt headsett o mikrofon, o snackar med kameramännen om hur dom ska filma, samtidigt som jag ska säga till han vid mixern hur han ska klippa! Men man får ha is i magen så ska det nog gå fint!

Idag har tjejerna kommit över hit, vi pluggat inför våran tenta i morgon, druckit glögg och käkat våra goda lussekatter som är supergoda!

Så nu sitter jag här och planerar inför repetitionen som börjar vi sex och varar hur länge som helst! Vill man ligga på topp så får man kämpa på och offra lite!

Jag har även börjat att jogga en liten runda nu var morgon, mest för att jag ska få upp konditionen igen! det har gått bra denna veckan så jag hoppas att jag inte tappar motivationen, för att jogga i hultsfred är inte det roligaste jag vet!

Ah! snart ska jag iväg. Önska mig lycka till!

Jul pynt!

Jaha då är man tillbaka i lilla Hultsfred igen, efter en lugn helg i skåne!

Just nu sitter jag i skolan, jag har precis blivit färdig med vårat case, o det känns jätte bra! Till helgn ska jag filma på cabareén, och efteråt får vi jul bord! jippii!! det betyder att jag inte kommer hem denna helgen utan jag stannar i Hultsfred!
I kväll ska jag Malle o Malin baka pepparkakor och lussekatter! det ska bli roligt och gott! annars i veckan är det redovisning som gäller, tenta och cabareén!
Nästa vecka ska vi kanske till Ullared och handla! vi åker nog härifrån på torsdagen och handlar på fredagen! Där lär vara mycket folk, men man kan hitta fina julklappar ändå! sen efter det åker jag hem på fredags kvällen och på lördagen ska jag jobba! fullspäckat! men det gillar jag =D

Ha det bra!

Hemsida: http://dmd.hultsfred.net/lab08/cama08/htmlroot

Radio Teater

Idag fyller jag år :D
Och min helg har varit jätte bra! i fredes träffades jag,Carrow, Johanna, Madde, Gustav, Jakob, Niklas och Christian, då vi firade att gustav och niklas muckade och att jag fyllde år! Det var verkligen hel festligt och skoj!
I lördes var jag, Gustav och Bertil på hockey (Rögle - Hv71). Min och Gustavs present ifrån Bertil! Det var super kul till en början då Rögle spelade bra men det gick utför för dom, så att Hv vann! Men det var roligt i alla fall!
Jag har varit på två hockey matcher nu i mitt liv, första förlorade rögle och även nu den andra! Men jag ska ge dom en tredje chans! Bäst att dom vinner! hehe

Denna veckan i skolan!
Vi ska börja med Radio Teater denna veckan! Så idag har jag och tjejerna varit på biblioteket här i Hultsfred och letat barn sagor! Hittade några så nu ska jag bara välja ut någon! Efter biblioteket drog vi till fiket och käkade en jätte god baguette med salami och brie ost! SÅ GOTT!

I kväll ska tjejerna plus david och kim bjuda mig på middag och ge mig paket! Ni är bara så bra!!

jag kommer hem till skåneland denna helgen också, ska ha släkt kalas nu när jag fyllt år!

Ha det bra allihopa!


lååång dag i skolan!

Idag har jag varit i skolan sedan klockan tio, och jag sitter här innu! Vi har arbetat med våra repotage, spelat in, redigerat, klippt, klistrat och färdigställt! Ja och nu slutar "skoldagen" med att jag skriver lite här!
Mitt repotage handlar om Victoria Silvstedt, om hur hon alltid lyckas hålla sig så "snygg". Det är Marie som spelar henne, hehe det kan låta lite konstigt, eftersom att första inspelningen blev konstig så fick vi göra om den, och då va båda riktigt trötta! där av den lilla entusiasmen!




Men det får bli bra så, för att jag och Malin ska försöka köra hem någorlunda tidigt i morgon!
Malin måste ju få träffa Petra = ) som jag saknat mega super duper mycket!


Sen på kvällen ska vi fira Gustav och mej! Gustav på grund av att han muckar i morgon, och mej för att jag fyller år på måndag! Vi blir väl runt 10 personer på förfesten! sen bär det ut i Helsingborg! Det var väldigt längesedan nu, så det ska bli skoj med en lite reunion! ;)

Nu ska jag hem och äta, och vila mitt huvud från datorer!

Ha det fint och sov gott!


Måndag= ny vecka, nytt case

Helgens händelser har inte varit allt för många. Gustav kom upp till mig med tåget på fredag kväll klockan nio. På lördagen körde vi till Vimmerby för att gå omkring, fika o shoppa. Gustav köpte ett par jeans och jag nöjde mig med vin från systembolaget. (Black Tower) super gott och fúnkar till allt!
På kvällen kom Malle och Andreas hit, spelade hennes nya spel, senare på kvällen vid halv nio kom David, Erik och André också. Vi hade jätte skoj när vi spelade ölspelet i alla fall :)
I söndags köpte jag, David, Gustav och Malle pizza, och så tittade vi på "stenåldersfilmen" Robotcop! Den är riktigt dålig!
Senare vid halv sex åkte Gustav till lumpen igen och jag satte mig för att titta färdigt på mina Prison Break avsnitt.

Idag har jag varit i skolan och fått information om vårat nya case, där vi ska göra ett ljudrepotage som verkar väldigt svårt, i alla fall det som står på arbetsbeskrivningen. Efter skolan drog jag hem och åt, städade, sökte praktik platser, och nu sitter jag här framför datorn igen. Hyresgästföreningen har precis varit här och pratat om vad dom kan göra för oss som hyr en bostad, allt lät bra så jag skaffade mig ett medlemsskap o mannen tittade i min lägenhet. Han sa en massa som H-bostäder "missat" att ge mig information om. Hultsfredsbostäder är skit!

Om exakt en vecka så fyller jag år :) 19, medans alla andra fyller 20 här uppe! Men det ska bli skoj ändå! Det jag önskar mig som mest är pengar och Sex and the city boxarna (mini skolåda)! hihi för er som kanske vill ge mig något :P

Skåne till helgen :)

Ha det bra , haj!


Mycket att göra

Det har varit svårt att hinna med att skriva i bloggen denna veckan eftersom att vi har haft mycket att göra.
Vi har, denna veckan börjat med att göra ett soundscape, som betyder att du lägger till ljud för att lyssnaren ska kunna upfatta plats, väder etc. O jag har lyckats att få min färdig också så om ni går in på min hemsida så kan ni lyssna på den.

http://dmd.hultsfred.net/lab08/cama08/htmlroot/

Att göra soundscapet har varit riktigt roligt. Vi har spelat  in ljud åt varandra o så, jag fick spela en riktigt arg fru, som skriker på sin man. På engelska! haha de va skoj.

När vi inte jobbat i skolan så har jag malin och malle försök att fixa våra praktik platser, än så länge är det bara en som hört av sig, o det ligger i stockholm. Men det ska väl gå det med! Riktigt kul ska det bli i alla fall!

Igår var det tequila kväll med klassen, eftersom att vi är lediga idag. Festen var rolig, men jag är ju inte allt för glad för tequila så det fick gå bra med lite cider!

Denna helgen händer det nog inte så mycket mer än att Gustav kommer hit, och det kommer bli kul att träffa honom igen efter tre veckor! Nästa helg igen så åker jag hem, och då ska jag försöka att träffa så många kompisar som möjligt, men det är inte så lätt att klämma in alla en liten helg! Men jag ska titta på hockey Rögle-Hv71 i alla fall!

Snart fyller jag år! Bara tio dagar kvar ;)

RSS 2.0