Valborg!

Min kväll ska spenderas hemma hos Evelina med, Ronja och Madleine o pojkarna. Så jag har inhadlat det nödvändiga till i kväll det vill säga, drink tillbehör o öl! Så nu kan ju inget gå fel. hehe

I helgen ska man annars bara göra staketet färdigt hos sussie, o det tar ett bra tag med tanke på de 5 hektaren. Jag ska hjälpa Madde att måla ovanvåningen, och sedan ska jag och Gustav hämta köket i Ängelholm o fixa med det. På måndag e de ju faktiskt så att vi får tillgång till huset. Så nu börjar allvaret, och det ska bli så skoj!

Ja en rolig kväll väntar och inget kan bli bättre! :)

Black eyed peas

Nu har jag börjat lära mig att klippa i Avid. Lite annorlunda än de andra programmen men fan så smartare! Så nu har jag klippt ihop de olika spotarna så tar stefan över sedan och fixar med AE. Hektiskt schema på den så det är bäst han gör det. hehe

Igår var jag och Gustav i Ängelholm och kikade på ett kök. Väldigt fint måste jag säga för att vara 10 år gammalt. För 12000kr skulle vi få ett komplett kök, även spotar till tak och skåp skulle ingå. Allt var jätte fint, och jag skulle gärna vilja ha det om det är så att vi inte hittar något annat. Men det märker vi :)

Snart får vi tillgång till huset och det ska bli riktigt skoj :D

BNI

I morse klockan 07.00 va jag på Hotell Mollbergs för  att gå på BNI möte. BNI är ett sätt för olika företag att förmedla kontakter, om man ger så får man också. Så ju mer aktiv man är ju mer får man tillbaka. Idag va jag där i alla fall för att hoppa in istället för Animeros VD Mikael Fogelkvist. Så jag berättar vad animero gör och vilka kontakter dom söker. Under tiden äter alla en god hotell frukost, och lyssnar på varandra.

Detta måste jag säga är en bra övning för min egen del, att stå och prata för ca 35-40 personer är en sak som jag blir väldigt nervös av, så ju fler gånger man är där, desto säkrare blir man!

Just nu har jag fått en ny tv-spot som skall göras åt Idas hårstudio. Så det är det jag pysslar med just nu!

Nu är lunchrasten slut så back to buisness! :)

RSS 2.0