film dags!

väldigt fin film, gjord av sören i Varberg! Lite av varje från 50-tals festen! Tack Sara!


kan det bli bättre?

Jag har världens bästa, familj, släkt, pojkvän och vänner! I lördes hade jag min efterlängtade 50-tals fest som blev hur bra som helst! Jag fick superfina presenter, som jag har nytta av! Jag hade mitt Hultsfredsgäng med mig. Vi såg den efterlängtade filmen New Moon som man blev helt desperado i! Vi va i stallet hos Sussie o red Petra!

Ja en helt perfekt helg måste jag säga!




Min underbara pojkvän va galen o köpte en systemkamera till mig! Så nu är jag en syper lycklig ägare av en Sony a230!




50-tals tema!

Här e lite tips för er som inte har en aning om hur man kan se ut på en 50-tals fest!
Sandy´s stil e redan upptagen :) den har jag tagit! lite frisyrer o så, killar, glöm inte brylkrämen ;)







Bra frisyr





Hoppas att detta hjälper lite! Bara att låta fantasin flöda! Finns hur mkt som helst ju. E de här inte bra nog så googla 50-tal bara! :) eller grease!


Tack..

..för alla gratulationer :)
Igår kom Malle, David o Kim o hämtade mig klockan tolv, så drog vi hem till malin, där hon hade dukat upp, och spelade elvis i bakgrunden! Hon hade bakat en mega god kladdkaka :) sen fick jag lite paket! alla va jätte fina pch precis sånt som jag ville ha! så tack så mkt!

 

Idag ska det fortsättas att pluggas, det är ju en hel del som ska kunnas! Men det ska nog gå bra, vårat plugg igår lönade sig i alla fall. Det är så mkt man inte förstår så det är tur att vi har varandra, så vi kan hjälpas åt!

På fredag efter tentan åker vi ner till skåneland, alla tjejer ska rida hos sussie, så det kan bli skoj! På kvällen sen blir det New Moon, som jag fått i present av malle. Ganska kul at få gå på premiärdagen :) på lördag sen är det full rulle hela dagen!

Det kommer att bli oförglömligt!


En dag kvar!

... sen e jag redo för systemet, för då e jag hela 20 år gammal! stor tjej vetni, men fortfarande yngst i klassen!

Igår va Sussie o Rickard dom galnaste o bästa människorna i världen! Jag har lånat deras mac nu i en vecka och igår, så fick jag den av dom! FICK DEN!!! jag som skulle fråga om jag kunde få köpa den.. Tusen tack, nu kan jag plugga After Effects ordentligt ;) Ni e underbara!

Titta vad jag hittat o ska tänkte skaffa mig:



En Nikon D5000! Tar supersnygga bilder! Det kostar en del, men är en riktig "vän" för livet! hehe

Idag börjar vi vid klockan ett, nu har jag letat praktik, men det går sådär, så nu ska jag plugga tenta..inte skoj men det måste göras!

Ha det fint :)

New Moon Premiären!

Jaaaa då blir det New Moon den 20 november :) Biljetterna släpptes idag o e snart slut hehe! Jag, Sussie, Malle, Malin och Marie ska se den i helsingborg kl 21.15! Man kommer ju vara helt uppskruvad när filmen drar igång! Man kan ju lugnt säga att den e efterlängtad!

I morgon drar våran inspelning av reklamfilm 2 igång! denna gången blir det en reklamfilm för Lindt´s choklad! Och målgruppen e män 20-30 år! Vi har en grym ide, så ni får se den sen när den är färdig! Denna gången är jag producent, förra gången va jag regissör! Reklamfilm 1 kan vi få se nu om ni vill, klicka på länken nedan bara!

http://dmd.hultsfred.net/lab08/emli08/htmlroot/sankhastigheten/

I morgon drar jag mig ner till skåne igen! på fredag blir det LIA möte, och sen blir det att träffa hästarna och sussie!
På lördag blir det permanent som gäller! Shit kommer att se ut som en pudel hehe. Ja på kvällen blir det ekebo! de
va ju ett tag sen nu!

13 dagar till att jag blir systembolaget myndig :) jippii!

RSS 2.0