SNÖ!

Jag är tillbaka i skåne sen i tisdags, längtade hem till stallet :)
Igår kom det en massa, massa snö! helt otroligt, jag och gustav spenderade hela våran dag med alla djuren, först fåren, hinkarna med vatten skulle hackas fria från is, det skulle trös ny halm och mer ensilage skulle in till alla!
Efter det var vi i ko stallet och fixade till dom, även korna i lösdriften skulle ju ha mat och det skulle strös till dom! Så jag fick köra traktor och lasta ut och in rundbalar Det va inte så lätt, men jag klarade det.
Efter korna va det bara att dra till hästarna, mockning och pyssling stod på shemat, och hästarna fick komma in redan vid halv fem på grund av snöstormen!
När jag och Gustav sedan va färdiga med allt vid halv sex, så va vi på innebandy i klippan vid nio, skit bra träning, och skoj också för den delen!
Fotade lite i morse:





Ett nytt liv till världen!

Igår kom en liten pojke till världen vid namn Sakarias! Nathalie och Tim kommer bli riktigt bra föräldrar och jag önskar dom all lycka i världen! Till helgen kommer jag hem för att träffa honom, ska bli så skoj! Grattis än en gång Nathalie och Tim jag är stolt över er!

Nu e gullungen uppe på webbisarna! Här har ni honom, underbart söt!


En fin helg!

Denna helgen har Gustav varit hos mig här uppe i hultsfred! Väldigt trevlig, i fredes kväll bakade vi egen pizza och sedan drog vi för att umgås med Malle, Kim, Anders och David. I lördes inhaldlades det till robinsson festen på kvällen, det blev lite cider och öl, väldigt gott!

Festen var skoj, lag syd (vi) bar röda kläder och vi vann även hela tävlingen så vi slapp öråd! hehe

Idag har vi bara slappat och käckat varma frallor till fruckost. Han drog vid ett tiden, så nu tar det en vecka till vi ses igen, sen ska den fuskisen dra till österrike för att åka skidor med agroma bönner!

Jag saknar dark o dom andra hästarna, de e ju i stallet jag vill vara! men dit kommer jag till helgen :D

Nu ska jag titta på tvoch dricka te, så jag skriver mer i veckan :)

Här är en bild på de fina blommorna jag fick av Gustav:


Hultsfred kommun!

Dom är sämst på att skotta, vägarna är "skottade" men dom drar knappt bort något.. och trottoarerna är likadana! Skaffa bättre skottare till hultsfred!!

Handbollen igår då? aa sverige är ett skämt.. ja men de e lugnt grabbar vi leder, ni kan ta det lugnt va.. och sen kommer slovenierna och vinner med två mål! Idag möter dom Polen, och jag hoppas banne mig att dom skärper sig.





flash!

Just nu håller vi ju på med flash! Ett program där man gör spel och annat!

Jag har i alla fall lagt märke till att det är helt värdelöst! Ush tycker inte om det alls!

Igår bakade jag och Malin bröd. det blev riktigt smarrigt måste jag säga. Nyttigt e det också så vi kör fortfarande på stenhårt! Idag ska vi faktiskt till simhallen och simma en halvtimma. Det ska bli skönt med lite motion. Efteråt blir det apelsin i bastun! Min och Malins favorit :)

Igår händ även en mycket tråkig sak. Malte, Gustavs släkting gick bort.. Han var 90 år gammal och hade levt ett långt och härligt liv, och nu på slutet tog åldern övertaget. Jag hoppas att du har det bra där uppe. Vila i frid!


Hästägare!

Ja för er som inte visste har jag gått och blivit hästägare! Dark Angel.. min gamla d-ponny har jag köpt tillbaka, så nu ska hon fixas till så att stressen och smärtan försvinner. Allt jag vill är att hon ska kunna njuta av livet!

Förra veckan va jag hemma från tisdagen - söndagen. Jag va ju tvungen att ta hand om pollen min! Men nu är jag tillbaka i hultsfred, så nu ska det fortsättas att jobbas i flash.. börjar tycka mer och mer dåligt om programmet, de e ju inget som e coolt med det direkt.. man kan göra spel o sånt, kul? nää!

Så om ni vill följa dark angel o petra så kolla min andra blogg här!

Jag är super taggad för praktiken på animero. Jag håller på att öva på programmet After Effects för fullt, men det känns som att man inte kommer någon stans, finns ju tusen miljoner effekter att kunna! 
 
Ha det så bra så länge!

Testa mitt nya spel!

Ni måste ju testa mitt nya spel! Har precis gjort det så vill du pröva så klicka på bilden nedan! :) Spelet e har ju inte den bästa grafiken men det är ju att det fungerar som räknas!


måndag..

jaha nu sitter man i skolan o håller på med flash! Ska göra ett spel där man får akta sig från rymdskeppet.. inte så snygg grafik men just nu i det bara att få det att fungera!


Nya bilder

Här e två nya bilder på Dark där hon står just nu, synd att vi inte fick bilder utan täcken.. hon ser lite srkämd ut i ögonen, lite väl uppspärrade ögon kan man tycka! det ska det bli ändring på :)
men hon e fiin!

dagen efter..

det var en livad fest igår måste jag säga! Bilder o så lägger jag upp senare, ni måste ju få se vårat mästerverk i snön!
Just nu sitter jag hemma hos Malle och snackar lite, får ta o gå ut o gå en sväng idag känner jag, eller ett träningspass med kim i gymmet.. det lutar åt promenaden tror jag!
Skriver mer senare idag..
Puss o kram

Promenad!

Dagen började med en god frukost och en långpromenad med Sara. Kallt va det till en början men det blev bättre när man fått upp värmen! vilket fint väder det va då! solen sken o snön blänkte så fint! Synd att det ska vara så kallt bara!

Sen drog jag malle, sara o erik iväg o käkade lunch.. På vägen gick vi in i Hultsfreds typ enda klädesaffär och där hittade jag en sjukt snugg klänning! Den va lila, tajt, och med massor av paljetter, så jag va ju tvungen att ha den, men eftersom att den kostade 500kr så prutade jag ner den till 250 :) bra gjort av mig va? jag sa ju till hon i kassan att paljetterna trillar av jätte lätt så jag vill inte betala så mycket för något som kanske inte håller.. så hon sänkte den med halva priset! Folk e snälla här i Hultsred!

I kväll blir det "after skii" fest hos Malle.. Vi har byggt en bar av snö, två soffor och ett barskåp i baren :) det blir marschaller och värmeljus som gäller. Sen går vi ju givetvis in när det blir för kallt, men det ska drickas varm choklad med mintu, och kaffe med Bailys! det är goa grejer mina vänner så det kan hända att vi håller oss varma! hehe

Här e två bilder från promenaden, tagna med kompaktkameran men dom blev ganska hyffsade ändå kan jag tycka :)




Dark Angel!

Jag ska bli hästägare :)

Min gamla Dark Angel kommer tillbaka till mig. Jag ska göra livet rättvist för dig igen!


Elvis Presley!

Idag hade min kung Elvis Presley fyllt 75 år om fortfarande levat! Grattis Elvis!


spökhuset

KOlla in denna länken för att se mitt coola spökhus! När du klickar på olika delar händer olika spännande saker :D hehe!

http://dmd.hultsfred.net/lab08/cama08/htmlroot/film.html

Snö.. snö och snö!

Herrejisses vad det snöar ute! Det slutar ju aldrig.. här e nog minst en halv meter snö just nu.. och det fortsätter snöa! Nu får det faktiskt börja bli vår, vi har haft våran vinter!

Idag drar min sambo till Gbg, så jag blir ensam i min lägenhet i helgen! Får se vad som händer, Malle och Sören e i alla fall kvar!

Allt går bra än så länge på våran nyttiga period! och det ska fortsätta.. ska försöka klämma in en simtur i helgen också!

Nu e jag snart färdig med min reklamspot, och den e faktiskt ganska fin, kan jag tycka! Vi får se vad proffsen säger om det! :)

Flash!

Just nu håller vi på med kursen flash och kommunikation i skolan! rätt skoj faktiskt, ni ska nog snart få se ett "spel" jag gjort.. väldigt enkelt, men så e de nu i början!

Nu tänkte jag göra reklamspoten jag fått i uppgift att göra från LIAn, de e en reklam för Lady Gagas nya skiva, de e bara en övningsuppgift med det ska bli skoj att se hur bra man kan göra det! Orginalet e ju sjukt snyggt! Ska försöka hålla en bra standrard!




I kväll blir det sunes jul! Helt suverän julkalender, varför görs det inga fler sånna bra längre? :)

Tillbaka igen!

Jaha då va man tillbaka i Hultan igen efter två veckors långt jul lov, där 50% av tiden har spenderats i fjällen och 30% av jobb hemma, resten av den lediga tiden har ockå varit fullspäckat! det har ju trots allt varit jul!

Jag och Gustav firade jul med min syster och hennes familj och mamma o pappa, efter vi varit där o öppnat paket o käkat gott drog vi hem till gustavs familj och fortsatte julfirandet! En lyckad julafton!

Den 25 drog vi upp till Ramundberget! det tog bara 15 timmar att köra... Men väl framme packade vi upp och hyrde skidor. 18 skåningar och Malin, det var vårat gäng. riktigt skoj hade vi, på dan åktes det en massa skidor o på kvällen dracks det en massa alkohol! hehe eller ja för de flesta i alla fall.. ibland va man lite väl trött för det!

Nyår firade vi allihopa i våran stuga, det blev fondue att äta och choklad pudding till efterrätt! Riktigt gott, och tolvslaget firades på vägen till Rudolf (after ski stället)!

Allt va helt perfekt, jag hade kunnat stanna en vecka till minsann och da!

Nu e man ju även sambo med Malin, och vårat nya liv har börjat! den här gången ska det ta med fan gå hem alltså! Nyttig mat och motion är det vi satsar på nu till beach 2010! två dagar har gått och det går fint än så länge! Skulle vi vilja käka något onyttigt så har vi två vältränade tjejerpå skåpet i köket så för hoppnings vis ska vi ändra våra tankar då hehe!

Ja nu får jag fortsätta med våran flash lektion! Ha det så bra! ;)

RSS 2.0