Nytt år, nya tag!

Idag har jag äntligen tagit mig i kragen o skrivit här, senast jag gjorde det var ju innan jul, så det är ett tag sen nu.

Mitt jul lov var inte så väldigt lugnt, jag har jobbat nästan hela tiden, så jag har knappt hunnit att vara med vänner, eller träffa Petra , Sussi o Rickrd ordentligt.
Men jag har hunnit att spela in Heaven & Hells musikvideo, som tog plats i Varberg. Produktionen av den gick väldigt bra, så nu håller vi på att färdigställa den i skolan.

Den 17 januari va jag tillbaka till Hultsfred, och jag får säga att det var ganska skönt att komma tillbaka till skolan och alla vännerna, vi är allihopa här av samma anledning så gemenskapen är väldigt stor!

Sedan vi började skolan har vi bara redigerat musikvideon och det har gått mycket bra fram till IDAG!
Jag började dagen med strålande humör men det ändrades snabbt då;

1. Vårat material från musikvideon försvunnit, så vi har fått lägga in allt på nytt och redigera om allt. Fråga mig inte hur   det har gått till, men våran lärare sa att datorn ibland flyttar på filerna!?
2. När jag Malin och Malle sitter och äter i resturangen så säger Malle; "Det förvånar mig inte om bilen skulle börja klabba nu också" Gissa vad! När en vän från klassen skulle låna hennes bil så startar bilen INTE!
3. Vårat nya case handlar om att komprimera videos, och just idag ska ju datorerna klabba! Så det gick inte som någon av oss ville!
4. När jag och Malin, trötta på allt, kör till Willys för att köpa choklad och energi dryck, så givetvis ska energidrycken vara SLUT just idag!
5. Och när jag och Malin sitter och letar praktik platser så ska givetvis ingen svara!

Ja så ser denna dagen ut!

Igår färgade jag håret så
numera är jag brunett:

 Vad tycks?

Ja i morgon hoppas vi tre på bättre tider, då Malle ska till Stockholm för att titta på Backyard Babies Och Malin och jag ska på Mexico kväll på Metropol o käka taco buffé!

Ha det fint så länge så ska det inte dröja så länge tills nästa gång jag skriver :)


RSS 2.0