Rookie en lördagkväll!

Just nu sitter jag som producent för rookie och jag kommer att sitta här till ett i natt! Jag gör ju inte så väldigt mycket mer än att jag håller koll på schema och att allt e som det ska! På teknik har vi johan, bildmix/bildproducent har vi Emil och Erik på webb! tre kameramän som är ute och filmar! Nu hoppas jag att ni kollar när Hoffmaestro spelar vid 23.30! www.hultsfred.tv

Igår jobbade jag till åtta! Efter det drog jag och Malle hem till Barrvägen och håvade cider och jägerbomb! Riktigt gott och jag kan ju lugnt säga att det gav effekt snabbt! Hela kvällen var riktigt rolig, dansade gjorde vi!
Idag har vi käkat kina riktigt gott va det! efter det gick jag hem och sov till klockan fem!

Nästa helg ska jah på intervju för animero om praktiken, så jag får hoppas att det går bra! :)

Nu har jag annat att stå i så ha det gott gubbar!

Rock n´Roll!

Rookie 09

Idag smäller det! vi börjar livesändningen med första bandet klockan fem! För er som vill se gå in på http://hultsfred.tv eller http://bambuser.com/

NI måste ju i alla fall se Malins spelning med bandet Monark X! Dom går på klockan 7 så missa inte de! Då e de jag o malle som bildmixar/producentar! hehe



Stacy Westfall

Det här e mitt mål med min ridning! Jag har en bit kvar på vägen va men det går! :)


Rookie festivalen!

Festivalen e i helgen och det är massor som händer! Vi ska ju filma alltihopa och live sända det via Jamendo så alla ni som inte kommer att vara här på rookie festivalen kan se det hemma vid datort! Smidigt va? Ni kommer ju kunna se allt på http://www.hultsfred.tv/

Jag har precis kommit tillbaka till Hultsfred.. Just nu e jag i våran datorsal för att spela in speakern till reklamfilmen!
Helgen i skåne har varit trevlig, kom hem i torsdes och i fredes åkte jag till väla och shoppade, helt själv eftersom att alla andra e upptagna med att jobba o plugga! Men jag fick köpt mig ett snyggt skidställ, underkläder, och skor! På kvällen sen åkte jag Gustav, Evelina och Anton till Big Buddha i HBG för att käka kina mat! Gott va det!

I lördes va familjen hansson och jag och åt på Spången... skånskt smörgåsbord, samma som julbord men med ett annat namn och ingen gröt! hehe på kvällen sen va vi hemma hos gustav och spelade spel. va helt slut efter all mat!
Synd va också att jag inte hann träffa Amanda som e i skåne max tre gånger om året! Vi får lösa det ;)

Idag har jag kört upp till skolan och nu blev vi precis färdiga med det vi skulle!

Ha det fint!

Puss o kram

roliga reklamfilmer :)

Nu i skolan har vi en kurs som heter video 2, just nu ska vi lära oss allt om reklamfilmer, så uppgiften nu e att granska reklamfilmer och se vad som är bra i dom och vad som påverkar oss! Hittade en rolig här, fast food.. det kan man lugnt säga!




Här är ännu en skoj.. kommer ni ihåg denna?

Det är så synd om denna hunden!

 




denna ska min grupp redovisa om idag.. :)

 


Man e ju duktig!

I morse vaknade jag vid åtta, tänkte sova länge men nej då, så blev det inte! Jag tog i alla fall på mig mina träningskläder och tog en bra powerwalk på ca 45 minuter! Det var riktigt skönt väder, lite kallt men det var helt perfekt ändå!

Idag har jag också tränat på min redovisning inför i morgon! det ska nog gå bra hoppas jag! Idag har även jag, malin o malle varit i vimmerby en sväng för att handla lite till festen på lördag, men det blev ju lite till oss själva då med ju! tvål o sånt bra på ÖoB och en mysig stickad "klänning" nu till den kalla vintern! Så nu när vi e så nöjda med oss själva tänkte vi laga tacos och titta tv, eftersom att det är taco kväll på metropol, vi kan ju inte vara med där eftersom vi har en viktig redovisning i morgon. SÅ vi tog vårat förnuft till fånga och stannade himma!





Tack för en fin morgon!

Grupparbete

I morgon ska arbetet om Mpeg formatet lämnas in! Det har inte varit lätt men våran grupp har skrapat ihop exakt 4518 ord (man fick inte ha mindre än 3000). Nu är det redo för att skickas in till lärarna och på fredag blir det redovisning inför klassen och lärarna. Vi har två minuter var på oss att prata om vad vi fördjupat oss i, och jag som hatar att tala inför folk, tycker att det är lång tid.. Men det brukar gå bra, så jag hoppas att det gör det på fredag med!

På lördag blir det College fest! Det ska shoppas muggar som vi ska måla röda och blå. Alla kommer i princip se ut som cheerleaders och Baseboll killar. hehe det kan bli kul!

Min hals börjar bli bättre från när jag va sjuk, så nu kan man kanske börja träna igen! Jag hann med ett spinning pass sen blev jag sjuk, typsikt!

Nu är det lia som gäller som jag skrev i förra inlägget! Jag ska nog prata med Jan-Olof Wannius, som är show director på Falsterbo Horse Show, även elisabeths kusin. Jag tänkte i alla fall höra med honom om han har någon praktik som kan passa till mig! det hade ju varit skit coolt i alla fall att få vara med där!

Sitter i skolan nu, blev bilen idag, annars hade jag nog blåst iväg!

Fått napp?

Ja man kan säga att jag fiskat praktikplatser hela morgonen! Det är inte lätt att hitta något som verkar vara vettigt, och hur fasen ska man kunna veta vad man vill göra i resten av livet? just nu vet jag i alla fall att det är marknadsföring jag vill hålla på med, så man får ta ett steg i taget. Jag har tre stycken nu som låter lite hoppfullt, en ska jag ringa senare i veckan, en ska jag ringa efter jul, och en har fått alla uppgifter så han ska bara svara på majlet :)

Skolan e ju i full gång, och det nästa stora som kommer hända blir ju Rookie festivalen. Jag är en av dem som sitter i ledningen på 5 pers så vi har en hel del att planera men det är himla skoj!

Gustav va och tittade på hus igår. Han vill så gärna flytta hemifrån så fort det går, och inte till en lägenhet då utan ett hus eller mindre gård! Det kostar ju en del slantar som ni förstår och om han skulle få ta ett lån så e han o jag tvugna till att ha en månadsinkomst på 21.000kr. Inte så lätt att skrapa fram va, han har företaget och han plockar ju inte från det nu, jag plugar och kan fått jobb i juli om jag har tur. Men det finns inte mycket hopp för det så vi får väl bo hemma i tio år till.. hehe

Nä nu ska jag på ledningsmöte!

See you all later ;)

RSS 2.0