Musikvideo

Jag kom upp till Hultsfred i måndags, och började skolan med en föreläsning om encoding! man blir ju galen!! De e väl inget skit att kunna, för kompicerat för min del, och för resten av klassen! Men som tur är så ska vi repetera det nästa termin igen!

Idag har jag och "heaven & hell productions" samlats för att skriva färdigt vårat treatment, där det står allt om våran musikvideo vi ska göra! Så nu är den äntligen färdig. Det blir lite filmande under jul lovet om vi ska hinna allt! Det ska bli spännande att se vad videon får för respons, eftersom att den ska läggas upp på Kim's myspace och han har 2 miljoner hits om dagen, så det kommer ju ses i hela världen!

Efter allt treatment skrivande drog vi allihopa till skolan för att göra våra övnings "musik videor", som ska göras med malerialet från en långfilm! Vilken långfilm och vilken låt jag valt får ni se när när den är färdig och upplagd på hemsidan! Reklamfilmen som jag la upp igår, är en förkortad reklamfilm, som vi gjorde igår, för att öva redigerings tekniken!

I morgon är det coctail party för hela slanten! ...efter föreläsningen.... Men skoj ska det bli i alla fall! Lärarna ska dessutom vara med på festen, spännande! haha!

Ja på fedag kommer jag hem och då är det Bahnhof som gäller! V I P Heaven & Hell.. Känn den mina vänner! =D
Innan ska jag hem till Nathalie och så ska hon va min taxi för kvällen!

Nu ska jag hem o sova!

Ha det bra allihopa, va nu snälla innan jul, så kanske jag köper julklappar till er !

Producent

Jag måste börja med att säga att helgen inte kunde bli bättre! I fredags va de cabareé som gällde, och det gick hyffsat bra. I lördes va det cabareé igen och det gick super bra!

Jag (bild producent) Maria (bild mixer) Stina och André (kamera)  träffades i DMD salen, då både jag och Malle var super peppade inför kvällen! Niklas (läraren) och våran handledare Michael kom också dit, vi hjälptes åt att fixa allt inan vi skulle börja filma! Sen när vi satt där och pratade innan vi skulle börja, alla var lite nervösa, så sa Niklas "jag är säker på att denna kommer bli den bästa av produktionerna som ska göras". Och det var ju superkul att höra! allihopa sken upp som solar, och sen skulle det börja filmas! Det känndes mycket bättre att producera på lördagen eftersom att jag hade fått träna både torsdagen och fredagen. Men jag måste säga det att resultatet blev super bra! det såg proffesionellt ut och det tyckte även våra lärare, ljud- och ljustecknikerna!

Så kvällen fortsatte med "personal mat" och några riktigt goda öl! Hela gruppen och våran lärare Niklas satt och snackade och drack öl till klockan fyra på morgonen! Vi hade super skoj vill jag då lova!

Idag började vi skolan klockan nio! Vi har påbörjat en ny kurs där vi ska göra musikvideos! Vi ska hitta artist/band själva och arbeta i grupper! Jag, Malle, Malin, Marie och André ska göra en musikvideo åt våran super coola klass kompis Kim, som rappar! Så idag har vi bestämt vilka roller vi ska ha inom gruppen och jag ska vara producent! Våran production har även ett namn: Heaven & Hell production! Som vi ska göra hemsida om och sådär! är det så att våran "affärsideé" fungerar så kan det hända att vi har skaffat oss ett företag tills att vi ska ta examen här uppe! Våran lärare tycket att det är en bra ideé att spåna på så vi fortsätter att spåna!

Kim som vi ska göra musikvideo åt (SicWitith), är rappare, han har precis släppt sitt första album, och han ska uppträda på Bahnhof den 12 december, och ha sitt releas party efter! Vi "heaven & hell"  är hans VIP gäster för kvällen, vilket betyder att vi behöver inte betala inträde, vi har ett eget ställe att sitta vid, en egen servitör ja och massa mer! det ska ju bli så häftigt! och givetvis så kommer vi äga kvällen tillsammans med Kim!

I helgen blir det Skåne som gäller!

I Hultsfred finns det fler skåningar än vad man tror! :)


RSS 2.0