Bra praktik!

Jag har hamnat på ett rikitgt bra ställe måste jag säga! Vi är tre praktikanter och vi har alla tre fått skarpa case direkt, jag har precis avslutat en banner åt tv4! Alla är jätte trevliga och kontoret är rikigt fint! Ett hemtrevilgt ställe!

Jag jobbade för nåfra veckor sedan på Bjärhus, då jag serverade fredagslunch som dom har var vecka. Där alla kan komma och äta lunch, det är mysigt och varmt samtidigt. Så det kan jag rekomendera alla som vill käka en god lunch på fredagarna! Klicka här för att komma till hemsidan och se menyn!

Här e foton därifrån.






Begravning!

Idag har vi tagit farväl av Malte Persson Gustavs mors morbror! En man som levt 90 fina år, och fått uppleva massor av saker i livet. Det var hans tur att ta farväl av livet här på jorden. Jag hoppas du har det bra i himmeln! Vi saknar dig!
Det var en fin begravning, och precis då kistan skulle hissas ner i graven så gol tuppen, det var nog precis så Malte ville ha det!

På måndag börjar praktiken :) jag är taggad, och jag hoppas jag får lära mig massor av kul saker!

Idag fyller mamma år! Grattis på 61års dagen mamma! jag hoppas du fått en bra födelsedag!

Puss o kram Caroline

Zakarias :)

Nu har jag äntligen träffat lilla Zakarias! Han är så otroligt söt o go så man kan ju inte släppa honom ur siktet!
Igår va jag och Gustav hos de nyblivna föräldrarna nathalie o tim, vi käkade, snackade och tittade på film. Givetvis var fick lilla Zakarias all uppmärksamhet hela tiden. Det är han värd.. så söt som han e!

Nu e jag ju skåning igen så namnet på bloggen e inte så passande.. men skolan håller ju på till juli månad så..

Lite bilder på Zakarias :) visst e han söt?








Promenad!

Denna veckan har det blivit mycket motion! Gymmet, zumba och promenader är det som stått på schemat! Veckan avslutar vi med zumba. Det är verkligen riktigt skoj, så för alla er som gillar att dansa så är det verkligen att rekomendera! :)

Fotade lite på en av promenaderna, hann inte ta så många foton innan kameran dog.. hade gjömt att ladda batteriet.
Men vädret var verkligen jätte fint så det var synd att jag inte hann ta fler bilder!



Jag lägger upp bilder från i fredes lite senare.. internet e lite väl segt! :P


Tjejkväll!

Jag måste säga att jag Malle och Malin arit väldigt duktiga när det gäller träningen! Vi har tränat tre gånger denna veckan och det blir än gång till idag och i morgon! Idag blir det gymmet och i morgon blir det Zumba :)

I kväll blir det i alla fall tjejkväll med hemma gjord pizza, ost och kex oxh vin! Inte helt fel om jag får säga det själv!
På lördag ska vi baka cupcakes.. dom på bilderna ser så fina ut, men jag kan inte garantera att våra blir lika fina.. men stil kommer dom ha! Mina kommer nog givetvis vara rosa :)




Stjärntecken!

Skorpionens egenskaper:


Skorpionen lämnar ingen oberörd. En kraftfull personlighet med ett rikt inre liv. Skorpionen har en tendens att gå till ytterligheter, svart eller vitt, antingen eller. Skorpionen är ett vattentecken. Det betyder att det finns mycket känslor bakom ytan. En samlad, behärskad fasad men ett stormigt, passionerat inre. I relationer och samarbete är Skorpionen tydlig och viljestark. En målmedveten natur som inte glömmer vare sig en väntjänst eller en oförrätt.

Skorpionen stimuleras av utmaningar och är djärv och strategisk. Spänning och dramatik lockar denna hemlighetsfulla natur. God organisationsförmåga hör till bilden och kapacitet att metodiskt genomföra sina planer. Skorpionen är utforskande och analytisk, ofta en god människokännare. Omgivningen behöver inte berätta så mycket, Skorpionen vet ändå och kan stundtals ana sig fram genom tillvaron. Få ting undgår Skorpionens skarpa blick. Ett intresse för psykologi och existentiella frågor hör till bilden, likaså finns en stor potential på det kreativa området. Alla former av problemlösning fascinerar Skorpionen.

Planeten Pluto styr över Skorpionens tecken. Det ger sig tillkänna bland annat genom ett stort kontrollbehov. Skorpionen är viljestark och vill helst ha distans till omgivningen och kontroll över sin livssituation. Skorpionen är känd för att alltid ha en dold reservplan, och får ofta ett liv med spännande möjligheter och dramatiska vägskäl!

Det finns en hel det av det som står som passar in faktiskt! :) Vill du också kolla ditt stjärntecken klicka här!

Helt otroligt!

Det slutar verkligen inte snöa! Jag kan inte komma ihåg någon annan vinter som varit som denna. Jag hade ingen snö på bilen igår kväll, men idag när jag och Malin skulle dra till skolan ligger det 15cm snö! Men en sak som är possitivt är ju att det inte är lika kallt längre. Så skrapa rutor behövs inte nu i alla fall!

Igår var jag, Malin och Malle på gymmet. Jag är så klen i armarna så att det är pinsamt, men det ska det bli ändring på. Jag får se till att hitta ett gym där hemma som jag kan träna på, jag skulle även vilja testa på någons sorts dans, pardans eller inte, det spelar ingen roll, bara något sånt hade varit skoj!

Idag ska jag tvätta och städa lite där hemma. Malin körde ett race förra veckan så jag gör det denna. Jag har ju världens bästa sambo! Malin är väldigt lätt att bo ihop med trots att vi bor i en lägenhet på 32 kvadrat! Det ska bli lite sorgligt att lämna allt här uppe. Men de flesta blir skåningar i Malmö så vi håller oss i alla fall i närheten av varandra.

Nu ska jag flasha mig i i flash så nu har jag inte tid att sitta här och skriva längre! Ha det bra så länge :)


Musik..

Vad hade man gjort utan musik? Ja varit helt uttråkad i sysslolösa stunder.. musik gör en alltid glad! Speciellt Elvis musik! Har jag sagt att han va lite av ett as? nä antagligen inte, jag läser en bok som hans släktingar skrivit om honom, Lisa-Marie och Pricilla är också med och skriver.

Han va en bestämd herre. Knarkade amfetamin för att hålla sig vaken och orka med allt. Vilket gjorde att han kunde väcka hela huset tre på natten för att köra och köpa hästar, bilar etc! Han blev arg på Pricilla om hon köpt kläder han inte gillade, det var han som skulle klä henne, hon var hans docka!

Men han får ha varit vilket as han ville! Han äger i alla fall en plats i mitt hjärta, speciellt hans musik!

Jaha nu har vi bara två veckor kvar här uppe i Hultsfred.. Sen flyttar man hem igen. Då är det praktik som gäller! Det ska bli skoj, rikigt skoj faktiskt. Jag ser fram emot att bli grym på After Effects! Flash kan ta sig i röven, de e verkligen ett TRÅKIGT program!

Nu ska sista uppgiften göras klart i flash sen är jag färdig med skit programmet!

RSS 2.0