Adobe Premiere

Ja nu har vi tre suttit på samma ställe alla tre fram till nu! Malin har stuckit för att hämta söta sara! Hon kommer nog bli den enda glädje källan idag, det är tur att vi har henne! Ja men nu har vi klippt ut det material vi behöver från twilight och nu exporterar vi så det borde snart vara klart... efter en och en halv timme!?
Så nu blir det att ge sig på film nummer två: The messengers. det kommer ta minst lika lång tid, om inte mer, den e längre än twilight.. suck!
Ja vi försöker se det ljusa i allt: det går ju framåt i alla fall, och vi har ju varit nere o vänt på botten så värre än så blir det nog inte!
En sak jag inte förstår det är hur vi elever ska kunna rymma ungefär 90gb på våra datorer om inte skolans datorer gör det? jaja i alla fall så har vi turen att ha en regäl hårddisk så för oss e det inte problem! Men det finns dom som inte har den turen! dåligt planerat case!
Då va man inne på tredje powerkingen, vårat mål är att båda filmerna ska bli färdiga för redigering till i morgon så vi får sitta hela natten om det så ska behövas! :)
Men tycker ni inte att man har lyckats bra som mediadistributör när man får datorn att gå snabbare när man kyler ner den med is!? ha ha det fick jag vetu, min PC blev lite för trött så vi fick hjälpa fläkten att kyla ner lite, så en is klamp i en påse under datan i 10 minuter gjorde susen ;)  

Herreguud vilken dålig dag!!

Förlåt för min dåliga uppdatering! Har haft fullt upp nu sen i torsdags förra veckan! men nu ska jag försöka ge er en ordentlig!  
I helgen:
I fredes gick jag upp tidigt för att jobba på Bjärhus och hjälpa dom i charken! Där slutade jag sen vid sex tiden, käkade och sen drog jag, Gustav och Carolina på "möte" med dom vi ska till fjällen med! Trevligt folk måste jag säga! vi blir nog ett glatt gäng! Skoj ska det bli! Efter mycket planerande drog vi hem igen! 
Lördagen var en fullproppad dag, det började med att jag gick upp vid halv nio, fotade saker till hemsidorna. Sen drog jag och mamma till väla för att handla lite presenter, och jag kom på ett jätte bra sätt att ge bort pengar i present! Man tar ett gammalt foto på den som fyller år, skriver en fin text och lite pengar på det, sen sätter man in allt i en fin tavelram! hehe roligare än kuvert i alla fall! 
Ja efter shoppingen drog mamma, pappa, jag och gustav hem till min bror, där vi firade han och hans dotter felicia! guud vad tiden går fort, de va inte längesedan hon va fem år o nu e hon 14! aaa tiden springer iväg!
Efter firandet drog vi direkt till jakob o Madde där vi förfestade i en halvtimme, för att sedan åka till ekebo på jukbord! Julbordet va en trevlig föreställning, men servitörerna va ju värdelösa! Dom ville att vi skulle lägga ca 500kr på bordet för drickat, och sedan bara lämna det! Men saken e den att det går över 300pers där inne och dom kan ju samla in hur mycket pengar som helst! Så vi satt där o passade i en HALVTIMMA men hon kom aldrig, och när jag hittade henne satt hon hos några och snackade! Jävla stolpskott!
I söndes vaknade jag och gustav upp i bjuv, lagom yra i skallen! Det var bara att börja med alla hemsidor jag skulle uppdatera! så va min söndag!
Drog upp till hultsfred i måndes!
Här uppe sitter jag nu, med mina två söta, underbara vänner Malin och Malle och spottar och svär över hur dumma datorer är! Vi har kommit på en sak... vårat tålamod ligger på 0! hehe vi funderar på att bli lastbils chaffissar istället för att hålla på med skit som man absolut inte kan lita på: datorer!
men nu börjar det gå åt rätt håll! Vi får sitta på våra egna datorer för skolans datorer suger, men våra e ju inte för snabba! bläää!
Så här ska vi sitta nu tills det börjar flyta på ordentligt, så om det ska ta hela natten!!!

Banner!

Ja igår satt jag i dmd´s datorsal hela dagen! Fixade en ny desigt till Hanssons AGRO maskins hemsida, så nu e den lite fräschare :) Bannern jag gjort till dom ligger även på deras sida, så kolla in den om ni har tid: www.hanssonsmaskin.se


Idag e det screening av våra banners och efter det drar jag net till skåne :) ska jobba på fredag, och sen på kvällen drar jag o gustav till Ä-holm för att träffa alla vi ska åka skidor med.

På lördag är det väla som gäller sen på kalas hos Felicia och min bror. På kvällen sen blir det julbord på ekebo! Herregud man lär få äta sig igenom hela dagen!






Jag har även pyntat lägenheten i helgen! Så mysigare än såhär blir det inte :)



Post production!

I förra kursen, video 2 fick jag VG jippi! fick veta det idag, trots den svåra tentan så  gick det :)

Just nu håller vi på med Post production, vilket innebär att man redigerar bilder, gör banners, o effecter till film etc! Det börjar gå riktigt bra med after effects som jag även ska kunna till praktiken, har precis gjort en banner till Gustav och deras företag så jag hoppas att jag kan lägga upp den här, så ni kan se! Jag har även redigerat en bild på mig sjlv, tagit bort finnar o annat skit! hehe här e den:



Ja eftersom att man redan e så passperfekt så blir det ju inte så jätte mycket att redigera ;P hehe men det e ju bra att öva hehe!

Ja som jag trodde så fick jag inte upp banners här, men jag säger till när den ligger upp på min hemsida!


RSS 2.0